Aktuality

Cítiš vo vzduchu vôňu blížiacich sa Vianoc? A poznáš niekoho, kto miluje spojenie studenej zimy s horúcim tréningom rovnako ako ty? Potom sú pre teba naše tipy na darčeky pre fitness nadšencov ako stvorené. Vyber ten najlepší a pod stromčekom tento rok určite zaboduješ.

1. Štýlová športová obuv

Hľadáš originálny fitness darček na Vianoce? Nič nedokáže spraviť dojem v posilňovni viac, ako nová, štýlová obuv. Či už je to kardio, crossfit, alebo klasický tréning, správna obuv môže urobiť veľký rozdiel. A vianočné obdobie je skvelý čas na to, aby si tvoj milovaný fitnessák obul niečo nové a trendy.

2. Permanentka do fitka

Kto povedal, že nemôžeš obdarovať samého seba? Ak sa chceš dostať do formy, alebo pokračovať v budovaní tej aktuálnej, daruj si celoročnú permanentku do Golemu. Skvelé priestory, parádne vybavenie a tá pravá fitness atmosféra. U nás sa ti bude jednoducho páčiť, a to sme ti ešte nepovedali o našej akcii 12 za 9. Ak si od 15.12. 2023 do konca januára 2024 zakúpiš celoročnú permanentku, zaplatíš len za 9 mesiacov. Daruješ si nielen skvelú formu, ale aj 3 mesiace cvičenia zadarmo.

3. Chytrý fitness náramok

Cvičíme predsa v 21. storočí. Chytrý fitness náramok je ideálny darček pre tých, ktorí milujú sledovať svoj pokrok. Okrem krokov a spálených kalórií môžu tieto zariadenia sledovať aj spánok a srdcový rytmus. Vybrané modely majú dokonca funkcie na sledovanie rôznych športových aktivít. Jednoducho si ich spáruješ so svojím telefónom a makáš!

4. Darčeková poukážka do fitka

Ak majú tvoji najbližší už dosť hmotných darov, daruj im pohyb a zdravý životný štýl v podobe darčekovej poukážky do Golemu. Darčekovú poukážku vo vybranej hodnote u nás jednoducho zakúpiš online a spolu s jedinečným kódom ti ju pošleme v PDF formáte na tvoj e-mail. Potom už len stačí poukážku vytlačiť, zabaliť a darček pre frajera či frajerku je na svete. Poukážka sa dá využiť na všetky naše služby vrátane bufetu.

5. Kvalitné slúchadlá

Šliapať na bežeckom páse alebo zdvíhať činky v obľúbenom fitku bude ešte lepšie s výborným zvukom. Kvalitné športové slúchadlá sú praktickým a štýlovým darčekom pre každého, kto cvičí. Bezdrôtové možnosti poskytujú bezstarostný pohyb bez zamotaných káblov.

6. Nadupaná fľaša na vodu

Fitness nadšenci vedia, aké je dôležité zostať hydratovaný. Preto by pre nich bola perfektným darčekom nadupaná fľaša na vodu, ktorá zároveň môže slúžiť aj ako odmerka na proteínový prášok alebo energetický nápoj. Jedna fľaša, trojnásobné využitie, tak to máme radi.

7. Kvalitná fitness podložka na cvičenie

Poriadna fitness podložka (hovorovo aj jogamatka) na cvičenie je nevyhnutnosťou pre všetkých milovníkov jogy, cvičenia na fit lopte alebo jednoducho pre tých, ktorí potrebujú pohodlné miesto na cvičenie. Vyberaj ju v štýle a farbe, ktoré zodpovedajú vkusu obdarovaného alebo obdarovanej. Určite sa poteší.

8. Rukavice na cvičenie

Niekedy cvičenie bolí práve tam, kde nemá. Odreté dlane a mozole nevyhovujú všetkým. Práve týmto športovcom môžeš darovať rukavice na cvičenie. Cviky so závažím už nikdy nebudú pohodlnejšie ako s kvalitnými rukavicami. Pomáhajú chrániť ruky pred opotrebovaním a zlepšujú úchop pri dvíhaní ťažkých váh.

9. Príručná fitness výbava s trénerom

Malé veci môžu urobiť veľký rozdiel. Ak máš vo svojom blízkom okolí niekoho, kto potrebuje nakopnúť k cvičeniu, tým pravým originálnym darčekom môže byť základná výbava do fitka. Fitness taška, uterák, set rezistentných gúm, voňavý sprchový gél, chutný proteín so šejkrom a k tomu zaplatené úvodné hodiny s kvalitným fitness trénerom. Takýto darček predsa nadchne každého!

S chuťou do fitka
Toto sú niektoré z najlepších vianočných darčekov nielen pre skúsených milovníkov fitness, ale aj pre všetkých začiatočníkov. Vyber si ktorýkoľvek z nich, štýlovo ho zabaľ, previaž veľkou mašľou a daruj svojej obľúbenej osobe. Na vianočných darčekoch je predsa najlepšie to, že z nich máme radosť spoločne.
Väčšinu darčekov vieš kúpiť na GymBeam, kde si môžeš uplatniť zľavu 5% použitím kódu “golem5”. Zľavu je možné uplatniť na produkty značiek GymBeam, GymBeam Clothing, BeastPink, VanaVita, Strix, XBEAM a nemôže byť kombinovaná s inými zľavami. Inšpirovali sme ťa našimi tipmi na darčeky alebo máš svoje perfektné nápady? Podeľ sa s nami o ne a označ nás na sociálnych sieťach @golem_club, tvoj príspevok radi prezdieľame.

Prajeme ti šťastné a posilkové!

Golem One Pass

Golem One Pass

Užívajte si neobmedzené fitko aj skupinovky v ktoromkoľvek Goleme na Slovensku